Nyilatkozat – Röviden és tömören: volt egy cikk, erre reagált a POSZF NKft., amit utóbb elutasított az egyik tulajdonos. 

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs is hosszasan foglalkozott a POSZT-tal, de a PécsiStop is megkérdőjelezte korábban az új menedzsment működésének eredményeit, hiszen a tavalyi év mínuszosan zárult, meg hitelt is szeretnének felvenni. Na erre a POSZF NKft. kiadott egy közleményt egy szép fotókollázzsal, amin az iroda és néhány vitatott Apple termék is látszik! Eddig OK?

A megszokott csúsztatásos, sikamikás, elterelős szövegben volt azért egy erős elmúltnyolcévezés is, elegáns belerúgás az előző vezetésbe. Idézzük:

 

Egyfelől a korábbi működés helyenként kifejezetten pazarló működésének racionalizálása eredményeképpen több mint tíz millió forintot takarított meg.

 

Mindenesetre az új menedzsment az előző év hiányát, az infrastruktúra megteremtését a régi menedzsment 23 milliós eredménytartalékából fedezte amúgy. Még egy kör belefér? A Magyar Színházi Társaság, mint a POSZF NKft. egyik tulajdonosa közleményben utasította el a POSZF NKft. menedzsmentjének közleményét:

 

A Közlemény a ?korábbi működés helyenként kifejezetten pazarló működéséről? beszél, ami nem csupán a korábbi menedzsmentre vet rossz fényt, hanem a tulajdonosokra és a Felügyelő Bizottságra is, mert ez a ?pazarlás?, amennyiben volt ilyen,  az ő tudtukkal és beleegyezésükkel történt. Mindez azonban nem igaz, ezért ezt a korábbi menedzsmentek nevében is visszautasítjuk.

 

 Szerva itt, szerva ott.

 

KategóriákPOP