Az IKEA 2023 őszén tervezőstúdió nyitását tervezi Pécsen. Ez már a második ilyen, magyarországi tervezőstúdió lesz, ahol az 1943-ban, Svédországban alapított bútoripari multi munkatársai lakberendezési tanácsadással segítik majd az érdeklődőket, valamint a rendelési folyamat kapcsán is támogatják a vásárlókat.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz IKEA célja, hogy még elérhetőbb legyen a vásárlók számára és segítse őket a szebb hétköznapok megteremtésében a lehető legközelebb az otthonaikhoz – olvasható abban a sajtóközleményben, amelyet az IKEA megbízására juttattak el lapunkhoz is. Amiatt kaptuk meg, mert az IKEA Debrecen után, ahol elsőként nyitottak magyarországi tervezőstúdiót, egy újabb ilyen egységet hoznak létre, mégpedig Pécsett, a dél-dunántúli régió IKEA vásárlóinak a kiszolgálására.

„Bízunk abban, hogy releváns tanácsokkal tudjuk segíteni az embereket otthonuk, vagy otthonuk egy részének berendezésében, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról, vagy további helyiségekről, melyeket szeretnének bebútorozni. Lakberendezési szakértő kollégáink személyre szabott ötletekkel, megoldásokkal és praktikus tanácsokkal tudják segíteni a vásárlókat abban, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésükre álló tereket” – idézi a közlemény Szabó Ágnest, a budaörsi IKEA áruház vezetőjét.

És, hogy mit lehet majd itt tenni? A vásárlók a helyszínen megtekinthetik, és kipróbálhatják a kínálat egyes elemeit. A stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlási folyamatban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi átvételi pontra, vagy egyenesen az otthonukba kérjék házhoz szállítással. Már Pécsett is van IKEA átvételi pont (itt még a nyitás előtt írtunk erről, de akkor, amikor ez már biztosnak tűnt), sőt egyéb kiszállítási módozatok is választhatók.  

A sajtóközlemény szerint az új vidéki IKEA stúdió megnyitásának előkészületei már megkezdődtek, sőt a toborzási folyamat is elindult már. A lehetséges nyitási dátumról az IKEA tájékoztatni fogja a vásárlókat – egyelőre azt írták, hogy ősszel nyithatnak.

KategóriákPOP