ADOMÁNYGYŰJTÉS Támogatás nélkül ma Magyarországon nem tud fennmaradni egyetlen független, szabad hírportál sem. A Szabad Pécs sem.

A cikk a hirdetés után folytatódikKözösségi adománygyűjtést indítunk ezért, s várjuk a felajánlásokat mindazoktól, akik szeretnek, olvasnak bennünket, akik fontosnak tartják a szabad, független sajtót, a valós hírekhez való szabad hozzáférést.

De ehhez önökre, rátok, olvasóinkra is szükség van. Nem határozzuk meg az összeget, minden felajánlásnak örülünk, minden forintot a működésünkre fordítjuk. Minden újabb forint támogatás egy újabb lépés a szabad, független és pártatlan vidéki magyar sajtó kialakításáért való munkánkhoz.

Azokat azonban, akik nagyobb összeggel tudják segíteni a munkánkat, legalább egyszeri 20 ezer forinttal támogatnak bennünket, vagy beállítanak egy minimum 2000 forintos havi utalást a részünkre, Szabad Pécs-polóval ajándékozzuk meg.

De mindenkinek szeretnénk ajándékkal szolgálni, aki támogat bennünket! Ha megadjátok e-mail címeteket is, akkor felkerültök a hamarosan létrehozandó Szabad Pécs-hírlevélre, ahol extra információkhoz fogtok hozzájutni! Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki illetéktelen, harmadik fél részére.

Egyelőre banki utalást tudunk elfogadni, itthonról, és külföldről is (IBAN), de lesz hamarosan PAY PAL-lehetőségünk is! Hírt adunk majd róla, amint működik.

Akik sárga csekk befizetésével szeretnének támogatni, azoknak a Freedom Média PR és Kommunikációs Nonprofit Kft. (Szabad Pécs.hu kiadója) számlaszámát tartalamazó csekket küldünk. Kérjük, ha így támogatnátok, vagyis csekket kértek, a szabadpecs@szabadpecs.hu e-mail címre küldjétek el igényléseteket.

Bármi egyéb más támogatással kapcsolatos kérdést is várunk ezen a címen.

Ha az anonimitással kapcsolatban kérdeznétek, forduljatok hozzánk bizalommal.

 

FONTOS: AZ UTALÁSKOR, KÉRÜNK BENNETEKET, A KÖZLEMÉNY ROVATBA ÍRJÁTOK BE AZT IS, HOGY ADOMÁNY, KÖZÉRDEKŰ CÉLRA!!

 

És ne feledjétek: a hír szent, a vélemény szabad!

 

 

Freedom Média Nonprofit Kft.

Számlaszám (itthonról)

10701214-70339145-51200002

 

IBAN-szám (külföldi utalás esetén)

HU97107012147033914551200002

 

KÖSZÖNJÜK!

KategóriákMETÁL