PÉCS Néhány órával azt követően, hogy szerdán bejelentette a kormány, hogy a vizes világbajnokság kezdetére (igaz, ők csak július 15-ét mondtak) leszedik a Soros-plakátokat a közterületekről, befejezettnek tekintik a kampányt, néhány pécsi civil aktivista még átragasztott többet is a városban. Megkérdeztük őket, hogy úgy érzik-e, ezzel elvették a játékukat.

A cikk a hirdetés után folytatódik 

Nem, sőt! Ők inkább győzelemről beszéltek, és üzentek Orbán Viktornak. Soros Györgynek is, neki azt, hogy Nagyon szívesen! Arra utalva, hogy a magyar származású amerikai milliárdos megköszönte azoknak, akik letépkedték a róla szóló, de őt támadó plakátokat.

A civilek több helyen is átragasztottak és átfújtak plakátokat. Egy, számukra megfelelő magasságban lévőt például éppen a Pécsi Rendőr-főkapitányság mögött szúrtak ki maguknak.

 

 

A civilek mellett szervezőként Ágoston Andrea (Liberálisok) is ott volt, mivel a Fodor Gábor-vezette párt fizette a pécsi óriásplakátok átmatricázásához szükséges feliratok költségeit. Mellette videónkon Heidl Péter pécsi jogvédő, civil aktivista beszél még arról, mit gondol a kormány legújabb kampányáról.

KategóriákMETÁL