Leszedtétek, visszaragasztjuk! Ezzel a szlogennel hirdette meg az egyik legújabb párt pécsi alapszervezete a Momentum Matricázós Menetet.

A cikk a hirdetés után folytatódikÁl-ingyenpénzt osztogatott, promotálta magát, illetve matricázott a Momentum Pécs pénteken. Vagy kétszáz matrica került fel a belváros különböző pontjaira. Erről írtunk is, ITT. Aztán másnapra eltűntek a matricák, a Szabad Pécs megírta azt is, ITT.

Most pedig azt tesszük közzé, hogy ismét matricázni mennek Pécsett, ezúttal nem pénteken, hanem csütörtökön (aug. 3.)  este. Most nem a Széchenyi, hanem a Jókai téren találkoznak, de ugyanúgy este hatkor, mint a múltkor. Van a pártnak erről egy Facebook-eseménye is: ITT elérhető.

A visszamatricázós menet fél hétkor indul majd, a Széchenyi tér-Király utca-Felsőmalom utca-Rákóczi út-Irgalmasok útja-Jókai tér-Ferencesek utcája-Szent István tér vonalon.

Mint írják: versenyre kelnek a tépkedőkkel, ezért ezúttal több ezer matricával és még több résztvevővel mutatják meg, hogy Pécs jobbat érdemel és nem tűrik, hogy eltussolják a város tízmilliárdos adósságát.

KategóriákPOP