ELMENT MÁR A NYÁR FELE Július végén mindig erős LEPÁM támad, hogy eltelt a nyár nagy része már, és mennyi mindent nem csináltam még. Legalább a júliusi hideg után újra melegedik az idő, lehet menni a strandokra.

A cikk a hirdetés után folytatódikPéldául a Pollack-strandra, ahol a nyár egyik legötletesebb kezdeményezésének keretében 156 hossz legyűrésével át lehet úszni a Balatont itt Pécsett. Akár póló is járhat érte, szóval hajrá.

Ha valaki menne Siklósra, nézzen be a várkertbe, ahol a hétvégén rendezik az I. Siklósi Sör & Street Food Fesztivált. Reméljük a street food nem merül majd ki a gyrosban, a kézműves sör meg a pécsi sörfőzde új szériájában. Ha valaki elmegy, meséljen majd. Belépti ingyenes.

Vasárnap 18 órától a Zsolnay Kult Negyedben, a Bóbita Bábszínház előtti szabadtéri színpadon nyáresti térzenéken a Schomberger Dorfmusikanten ad koncertet, vezényel Ahmann Balázs és Blum Zoltán. Polka for everybody!

Csütörtöktől megy a mozikban, ha nagy a kánikula, hétvégén érdemes lesz beülni az Urániába vagy a Cinemába (Apolló nyári szüneten), és megnézni, hogy Charlize Theron hogyan rúg szét néhány titkosügynöksegget a nyolcvanas években. Az Atomszőkét kaszkadőr rendezte, a sztori nem túl bonyolult, a látvány annál erősebb.

KategóriákPOP