BARANYA?TOLNA Nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség  egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált – írja hétfői közleményében a Baranya Megyei Főügyészség. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 11.00

A Szabad Pécs nem hivatalos, de nagyon biztos, megbízható forrásból arról értesült, hogy a Tolna megyei Váralján, majd, 2014-től a baranyai Óbányán szervezték azokat a kreatív és játékos művészeti táborokat, ahol az állítólagos gyerekmolesztáléás megtörtént.

KORÁBBAN ÍRTUK 

A pedagógus végzettségű férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára, áll a közleményben. A férfi a vádhatóság szerint 2014-ben, majd a 2015-ben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal. Rájuk különös figyelmet fordított, velük rendszeresen a többi táborozótól eltérően többet foglalkozott. 

A férfi ezen táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy-egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Ezen alkalmakkor, mikor a többiek elaludtak a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, majd a sértettek ruházata alá benyúlva a kislányok hasát, melleit simogatta. Több esetben előfordult, hogy a férfi a lányokat szájon csókolta. 

Mivel a kiskorú gyermekek a táborozás alatt a férfi felügyelete alatt álltak, ezért a cselekménye a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettének a megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény büntetési tétele 2-8 évig terjedő szabadságvesztés. 

KategóriákMETÁL