Vagy üres buszülések. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az index.hu szúrta ki, hogy mennyire igaz a mondás: a gyűlölet elvakít. Annyira, hogy akár egy pár üres buszülést is burkába öltözött terroristának lehet látni. Ez történt ugyanis egy norvég bevándorlásellenes csoport tagjaival. 

Az eredeti hír a The Local oldalán jelent meg. A cikk szerint az egész azzal kezdődött, hogy valaki betette a képet a Fedrelandet Viktigst nevü csoportba, azzal a kérdéssel, hogy mit szólnak ehhez? Erre elkezdtek záporozni a kommentek. A legtöbben rémisztőnek, tragikusnak, és elborzasztónak írták le a képet, de volt aki már bombákkal és fegyverekkel ruházta fel képzeletében a burkába öltözött nőket… pardon, a buszüléseket. A legjobb talán az a komment volt, aminek szerzője azt gondolta, hogy 2050-re fog a világ ide jutni, de ez már MOST zajlik!! 

A képeket megosztó férfi szerint jól mutatja, hogy mennyire meghülyíti az embereket a gyűlölet, és mennyire beveszik az álhíreket, ha pár üres buszülést terroristáknak néznek, és hogy mindenbe azt látnak bele, amit látni akarnak – írja az Index.

Mi sem tudnánk szebben megfogalmazni.  

KategóriákPOP