Három nemzeti dohányboltot is kiraboltak két hónapon belül Pécsett. A Szabad Pécs úgy tudja, az utolsó két fegyveres rablás elkövetője ugyanaz a személy lehet. Fantomkép is készült róla, de még nem került rendőrkézre.

A cikk a hirdetés után folytatódikAki pedig akár ez alapján az elkövető nyomára vezeti a rendőröket, mint azt meg is írtuk korábban, nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tehet zsebre. Ennyit tűzött ki ugyanis a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a sorozatban harmadik maszkos-fegyveres pécsi rablás után.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

KategóriákPOP