Minden sörben van egy kis komló, és mostantól már Komlón is lesz komlói sör – komlóból.
A cikk a hirdetés után folytatódik
Hiánypótló vállalkozásba fogott egy apa és fia Komlón: sört fognak főzni. A 7300.hu értesülései szerint a város első sörfőzdéjében kezdetben ketten fogják készíteni az italokat. Egyszerre 300 literes adagokat tudnak lefőzni, de – ha a piaci igények úgy kívánják – több műszakos termelés is elindulhat majd. A Carbon Beer egy 5% alkoholfok körüli lager típusú sör, kezdetben ez lesz a családi vállalkozás zászlóshajója. Csapoltan és üveges kiszerelésben kerül majd forgalomba. Schmidt Ferenc a portálnak elmondta, céljuk egy, a nagyközönség számára is elérhető, egyszerű, de finom ivósört készíteni. Az árazását is ehhez mérten próbálják majd igazítani.
Az első – természetesen komló hozzáadásával készülő – komlói sört hétvégén, a Komlói Napok keretében, az Eszperantó téren kihelyezett standnál lehet majd megkóstolni. A készítők a fogyasztók visszajelzéseit is várják, hogy még jobban a helyiek ízlésére tudják szabni italukat – írja a 7300.hu

19? Lapot!