Nem is értem, miért nem lett még miniszter Mészáros Lőrincből, ő biztosan maradhatna polgármester is mellette. A legújabb hír kapcsán titokminiszternek ideális lenne.

A cikk a hirdetés után folytatódikOk, rengeteg miniszteri pozícióra lenne alkalmas. A Nemzetgazdasági Minisztérium merül fel elsőként, mint Mészárosnak való tárca: egy gazdasági sikerember lendítse fel az országot is. Földművelésügyi Minisztérium? Viccel? Hát, ki a földalapú támogatások császára? Emberi Erőforrások? Pipa! Belügyminisztérium? Mutat még valaki olyan sikeres polgit, mint OV barátja? Igazságügy? Naná! És pláne megenné reggelire a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot.

Azon viszont gondolkodnék, hogy a Külügyminisztériumot vihetné-e, ok, a külgazdasági részt biztosan, meg hát beletanulna, okos. A honvédelem viszont valamiért nem róla jut eszembe. Miniszterelnök-helyettes meg azért nem lehetne, mert a miniszterelnök barátja, szóval sanszos, hogy azt összeférhetetlenség miatt bukná.

A legtutibb azonban neki a titokminiszteri poszt, igaz, most olyan konkrétan nincs, de majd lesz. Hát ki tud még olyan jól titkolózni, mint ő? Megírtuk korábban, hogy a sportszervezetek kaptak egy elvi lehetőséget arra a kormánytól, hogy hogy eltitkolják, mely cégek utalják az államkassza helyett nekik társasági adójukat, így az Orbán Viktor által alapított, papíron Mészáros Lőrinc által vezetett Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány (FUNA) is.

És a legújabb hír is bizonyítja: élnek is vele. Gyurcsányék csak nem akarnak leszállni Mészárorsékról, az RTL Híradó mutatta be szerda este, hogy a Demokratikus Koalíció már a harmadik perét nyeri meg a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgóakadémia ellen. A bíróság ismét kimondta ugyanis, hogy a TAO-támogatás igenis közpénznek számít, így az akadémiának kötelessége nyilvánosan elszámolni azzal, hogy azt mire is költik.

 

 

 

Márpedig a felcsúti akadémia kapta a legtöbb TAO-pénzt, 14 milliárd forintot. Azt elmondták, hogy ebből 4 milliárdba fájt a Pancho Aréna, de hogy hová tűnt tízmilliárd, azzal eddig nem számoltak el, mondván, az nem közpénz.

 

Szóval, titokminiszter, szerintem. És ön szerint?

 

 

Milyen miniszter legyen Mészáros Lőrinc?

Nemzetgazdasági miniszter
Földművelésügyi miniszter
Emberminiszter
Nemzeti fejlesztési miniszter
Külügyminiszter
Honvédelmi miniszter
Miniszterelnök-helyettes
Titokminiszter
Az összes egyben

quotes 2 know

 

KategóriákMETÁL