Az Ön adójából működtetett pécsi önkormányzati lap bátran megírta, hogy ?FELHÚZTÁK AZ EMBEREKET A MOMENTUMOSOK?. Mármint néhány kommentelőt. Mármint a Facebookon.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Momentum múlt heti matricaragasztó akciójának facebookos utózöngéiről írt szókimondó, bátor, és úgy szakmailag, mint emberileg kifogástalan cikket a fideszes önkormányzat lapjának főszerkesztője.

A Mű lényege, hogy páran beszóltak a Momentumnak a párt Facebook-oldalán.

Igen, ennyi.

Jelenleg egyébként kábé húsz – köztük számos támogató – komment van a poszt alatt és az azokra érkezett 43 darab válasz. Ezt nevezi a szerző nagyon komoly kommentháborúnak. Kár volt itt megállni. Kommentvilágháborút is írhatott volna, az se járt volna távol az igazságtól.

 

A címben is kicsit visszafogott volt a főszerkesztő, a következő címek hatásosabbak lettek volna:

 

MATRICÁT RAGASZTOTTAK, DE ELSÖPÖRTE A NÉPHARAG A MOMENTUMOSOKAT

 

MATRICÁT RAGASZTOTTAK, MOST MENEKÜLNEK A NÉP ELŐL A MOMENTUMOSOK

 

MATRICÁT RAGASZTOTTAK, DE ELVESZTETTÉK SZAVAZÓIKAT A MOMENTUMOSOK

 

MATRICÁT RAGASZTOTTAK, DE TÍZMILLIÓ MAGYAR ELLENSÉGÉVÉ VÁLTAK A MOMENTUMOSOK

 

Ja, még valami. Panaszkodik a szerző a cikk végén, hogy ?3 napot vártunk arra, hogy reagáljanak a megkeresésünkre?, mármint az önkormányzati lapnak három napot várnia kellett korábban a Momentum válaszára. Együtt érzünk velük, reméljük, ők is együtt fognak érezni velünk: a Szabad Pécs kérdéseire hetek, hónapok óta nem érkezik válasz az önkormányzattól, és egyes önkormányzati cégektől, intézményektől, pedig közügyekben, közpénzeket érintő témákban tettünk fel kérdéseket, amire nem csak illet volna válaszolniuk, hanem kötelességük is lett volna.

KategóriákMETÁL