Irányított véradásra hívtak fel mindenkit Simon Kristóf barátai, ismerősei, szurkolói tegnap. Az idén nyáron a Falcoból a Pécsbe igazoló játékos vasárnap lett rosszul, vért hányt és erőtlennek érezte magát – írta meg a Nyugat.hu.

A cikk a hirdetés után folytatódikA már pécsi színekben edző Simont kórházba szállították, ahol gyomorfekélyt diagnosztizáltak nála, és az intenzív osztályon helyezték el. 

A portál információ szerint azóta rengetegen jelentkeztek (0-s RH negatív vérre volt szükség), így sikerült is elegendő vért pótolni a játékos szervezetében. Simon Kristóf állapota mára stabilizálódott. A család úgy tájékoztatta a Nyugat.hu-t, hogy Kristófot továbbra is bent tartják a kórházban, ám irányított véradásra már nincs szükség. 

A szombathelyiekkel bajnoki ezüstérmet nyerő Simon Kristóffal június 21-n kötött egyéves szerződést a Pécsi VSK-PANNONPOWER csapata. A 23 éves, 190 centi magas, 1-2-es poszton bevethető játékos a pvsk-panthers.hu oldalnak azt mondta, a fejlődése érdekében váltott.

KategóriákPOP