Nem sikerült megállítani Brüsszelt, de még szerencse, így dől a pénz továbbra is. Mondjuk, Pécs legújabb, egy hete átadott VIP-parkolója jól példázza: még több pénz kellene a haldokló Nyugatról.

A cikk a hirdetés után folytatódikHiánypótló beruházás – tömören így lehet írni arról a projektről, amellyel VIP-parkolót alakítottak ki Pécs belvárosában (képünkön). A különösen fontos emberek most már tényleg jöhetnek Pécsre (miniszterelnök, befektetők, illetve hát befektetőkpolgármesterek, mondjuk, hogy polgármesterek, vagy egyenesen Zuckerbergnem kell aggódniuk, hogy cirkálhatnak a szűk kis utcácskákban, amíg végre valaki kiáll a helyéről, amit hasonlóképpen szerencsés módon szerzett.

A pécsi főtérre vezető Munkácsy Mihály utca és a Fürdő utca találkozásánál nagyjából egy hete kihelyezett észbontó tábla jelzi, hol tehetik le a kormány-, önkormányzat-, egyetem- és menő vállalkozó-barát autókereskedésektől vett/kapott/lízingelt autóikat a különösen fontos személyek. A teljesen pontos hely nincs megjelölve, de ezt a VIP-ek biztosan tudják. Akinek az esztétikai érzékét sérti a tábla látványa, ne aggódjon, a miénket is, de legalább vicces. Akár egy hete tartott lakodalom/lány-/leány-/legénybúcsú miatt került ki, akár azért, hogy mutassák, a klinika előtt felfestéssel is jelzett, mentőknek fenntartott helyeket rendszeresen elfoglalják különösen fontos személyek, mindenképpen árulkodó a formabontó VIP-parkoló.

 

KategóriákPOP