A legfontosabb ember ma Magyarországon Orbán Viktor. Mindannyiunk érdeke ezért, hogy azonnal elkezdjünk érte imádkozni, mindegy hogy hívei vagyunk, vagy ?csak? hívők, sőt a hitetleneknek is meg kellene próbálniuk elmormolni érte egy imát.

A cikk a hirdetés után folytatódikNincs más út, csak Istenben bízhatunk, ha az imák sem segítenek, akkor már csak az idő fog, csak kérdés, van-e annyi időnk. Ameddig ugyanis még hatalomban van Magyarország jelenlegi legfontosabb embere, Orbán Viktor, minden magyar ember érdeke, hogy letérjen arról az útról, amelyre rálépett, és amelyről – dacára annak, hogy az milyen elképesztően sötét, észvesztő és kilátástalan – önmaga láthatóan nem kíván letérni. Vígan bandukol rajta, az oldalán hamuba sült pogácsával gazdagon megtömött tarisznyával.

Az őcsényi történések kommentálása után azonban már egészen biztosan tudjuk: észérvek nem fognak rajta segíteni. Őcsényben nem a kerítésen átmászó, az országba papírok nélkül érkező, kiutasítás előtt álló ?migránsok? érkeztek volna üdülni,   hanem hazánkba törvényesen érkezett, itt nálunk, a magyar szervek által jogszerűen befogadott, emiatt elismerten hazánk oltalma alatt álló menekültek, illetve menekült gyermekek.

Aki pedig olyan aljasságra képes egy ország vezetőjeként, hogy kiállásával, bátorításával legalizálja a zsigeri gyűlölet és a téli éjszakánál is sötétebb ostobaság általi erőszakot és megfélemlítést, arra nem érdemes érveket, főleg józan és higgadt érveket pazarolni. OV kődobálásra igent mondott, nem kenyeret kínált.

Ettől viszont még, vagy éppen ezért még meg kell próbálni, meg kell próbálnunk megmenteni őt a tébolytól, a túl nehéz tehertől, az eltévelyedéstől ? ez minden embernek kijár, nemhogy hazánk minden emberére hatással bíró országvezetőjének.

Ezért mondtam ma reggel érte magam is imát, pedig ilyenre, bevallom, hosszú ideje nem volt példa. De higgyék el, nagyon sok imára lesz még szükség, mert nagy a baj.

KategóriákMETÁL