Gulyás Márton civil aktivista és csapata, a Partizán elképesztő munkával megdöbbentő dokumentumfilmet készített Rablópártok címen.

Gulyás Márton civil aktivista és csapata, a Partizán elképesztő munkával megdöbbentő dokumentumfilmet készített Rablópártok címen arról, amit mindenki tudott, vagy legalábbis sejtett. Hogy a választásokra alakult kispártok a közpénzek szivattyúzására és a szavazatok elaprózására alakultak. De a teljes igazságot biztosan nem sejtette.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az alább belinkelt másfélórás oknyomozó dokumentumfilmet Gulyás Márton és a Partizán csapata elképesztő mennyiségű munkával készítette el, de nem csak ezért ajánljuk minden, a magyar közélet iránt érdeklődő ember figyelmébe. Mág akkor is, ha arról szól, amit amúgy is sejtettek, hogy történtek csalások a választáson. Az igazság ugyanis a képzeletnél sokkal megdöbbentőbb. Azt nem mondjuk, és nem is ígérhetjük, hogy ha végignézi, nem fog felmenni önben a pumpa.

A Partizán olvasói támogatásból finanszírozta a videó elkészítését. Továbbra is várják a támogatásokat EZEN A LINKEN utalhatnak a Patreon rendszerén keresztül.

Gulyás Mártonék a Youtube-ra feltett videójukról ezt írják ajánlójukban:

?Mindenki sejtette, hogy csalás történt a választásokon – a Partizán most bemutatja, mi történt! Első oknyomozó dokumentumfilmünkben annak jártunk utána, hogy kik állnak a sajtóban csak kamupártokként elhíresült pártok mögött, hogyan nyúltak le több milliárd forintnyi kampánypénzt, és hogyan volt ebből haszna a Fidesznek is. Szavazatokat és közpénzt csaltak el, de vajon hogyan tudták kijátszani a rendszert, és milyen hatása volt a rablópártoknak a választások végeredményére? Mindez és még nagyon sok minden más kiderül a filmből!”

KategóriákMETÁL