Budapestről érkezett a bank új helyi vezetője. Elődjének májusban szűnt meg a munkaviszonya.

A cikk a hirdetés után folytatódikMájus 15-én szűnt meg a korábbi ügyvezető igazgató munkaviszonya – számolt be akkor a hírről elsőként a Szabad Pécs. A történések erősen foglalkoztatták a bank ügyei iránt érdeklődőket, számtalan híresztelés kapott lábra, és tartja magát azóta is. Akkor megkerestük a bankot kérdéseinkkel, ezt a nem túl sokat eláruló választ kaptuk:

“Az OTP Bank dél-dunántúli régióvezetőjének munkaviszonya május 15-én megszűnt. Az új ügyvezető igazgató kinevezéséig a bank Bálint Dénest, a lakossági szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgató helyettest bízta meg a régió ideiglenes vezetésével. Az OTP Bank további információkat nem közöl, értesüléseket nem kommentál”

Hivatalos információból azóta sem lett több, most viszont a bank honlapján megjelent egy új név. A dél-dunántúli régióvezető mostantól Galovics Gábor. A Szabad Pécs úgy értesült, a szakember eddig Vörös Tamás értékesítési és üzletfejlesztési igazgatónak volt a helyettese. Ez azt jelenti, nem helyből választottak vezetőt a pécsi központú régió élére, hanem Budapestről. Az OTP dél-dunántúli régióját május közepétől ideiglenesen kinevezett vezető irányította, akiről már már tavasszal azt lehetett hallani, hogy egy átmeneti időszakra nevezik ki erre a pozícióra, illetve nem hivatalosan azt is többen valószínűsítették, hogy az új igazgató a fővárosból érkező szakember lehet majd.

KategóriákPOP