Témát az utcát járva is találunk, sőt! Szép emberi pillanat Pécsről. Sok ilyenre lenne szükség, de már ez megérte. Feldobjuk a napját önnek is.

A cikk a hirdetés után folytatódikKároly bácsi, sokknak Karcsi bácsi bácsi rendszeresen, hosszú ideje játszik hegedűn a pécsi belvárosban. Nem mindenkinek tetszik a játéka, valljuk meg, és nem is tartja mindenki túl szélesnek a repertoárt, de olyat még nem igen láttunk, láthattak rajta, hogy rosszkedvű lett volna, bárkit megbántott volna, ne örömmel játszott volna, hogy a legforróbb napokon is ne húzott volna legalább egy inget, amikor kiült a kis székére. Ettől függetlenül sok mindenre fel voltunk készülve, nem csak vele, de Péccsel, és a pécsi főtérrel kapcsolatban is. Mimtha a hegedű játékis 

 

 

 

Amikor azonnban megláttuk, hogy a kis idős hegedűst egy magas, erős fiatalember masszírozza, hát hirtelen nem kaptunk szikrát, aztán csak-csak felocsúdtunk. Ilyen, kissé még rémisztőnek is mondható, de egészen biztosan szupercuki, és egyben abszurd jelenetet ugyanis nem igen láttunk még. A fiatalember ugyanis láthatóan jó ismerősét, barátját üdvözölte, és kezdte el masszírozni a vállait. Igazából, mint kiderült, a fiú egy jó ismerősét lepte meg, cserébe azért, mert Karcsi bácsi már hosszú-hosszú ideje ismerőse, és szépen játszik, ha megkéri. És amúgy is szeret segíteni.

 

ÉS VALÓBAN, ELVILEG ENNYIRE EGYSZERŰ, CSAK EGY KIS ELHATÁROZÁS KÉRDÉSE.

 

KategóriákPOP