Sikeres KRESZ-vizsgát tett Weisz Fanni pécsi modell, aki emiatt érzett örömét azonnalmegosztotta követőivel az Instagram-oldalán. Egy online autósiskolát választott, mert az számára rugalmas, gyors, kényelmes megoldást nyújtott. Elméleti vizsgáján jeltolmács fordított.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Úgy éreztem most jött el az ideje annak, hogy megtanuljak vezetni. Szeretnék még önállóbb lenni, és néha meglepni a páromat azzal, hogy én viszem el őt valahova. Nagyon szeretek vezetni, de most már nem csak utasként, hanem sofőrként is szeretném átélni az autózás élményét? – ezt nyilatkozta a sikeres KRESZ-vizsga után Weisz Fanni. 

A pécsi szépség a vezetés alapjait egy elektromos oktatóautón fogja elsajátítani.

Magyarország éppen 50 évvel ezelőtt, 1967-ben, Európában az elsők között engedélyezte a siketek és nagyothallók jogosítványszerzését. Weisz Fanni, hazánk legismertebb hallássérült személyisége nemrég kezdte meg a B kategóriás jogosítványhoz szükséges képzést, és már el is jutott az elméleti vizsgáig. A gyönyörű szőke lány sikeres KRESZ-vizsgát tett, így egy lépéssel közelebb került a jogosítvány megszerzéséhez.

 

 

Fanni a legmodernebb oktatási formát, az e-learninget választotta az elméleti tananyag elsajátítására, ami szerine azért is volt jó választás, mert nagyon elfoglalt, és szinte állandóan időhiánnyal küzd.

Fanni a tananyag elsajátítását követően jeltolmács szakértővel is konzultált.

?A siketek és nagyothallók számára egy fokkal nehezebb a KRESZ-tanfolyam elvégzése és az azt követő vizsga letétele, de nem lehetetlen. Az ábrás és mozgóképes kérdésekkel nincs probléma, a szöveges kérdések viszont már nehezebbek. Mi nem mindig tudjuk ezeket a kérdéseket ugyanúgy értelmezni, mint a hallók, ezért sorstársaimnak is azt javaslom, hogy az e-learning tananyag elvégzését követően a tanultak elmélyítéséhez és a vizsgakérdések megfelelő értelmezéséhez szakértő jeltolmács segítségét is vegyék igénybe, hiszen a jogosítványszerzés nem játék. Az életünk múlhat azon, ha valamit nem tudunk vagy rosszul értelmezünk.?

Fanni azt is bebizonyította, hogy még tanulás közben is van humora, hiszen a kedvenc KRESZ-kérdése a ?Miért veszélyes járművezetés közben hangosan zenét hallgatni?? volt.

 

KategóriákPOP