Ötödik alkalommal rendezik meg a pécsi belvárost totálisan felforgató Pécs City Karnevált. Több százan buliznak maszkban, jelmezben délutántól hajnalig. Remélhetően nem rontje el teljesen a programot a küszöbön álló vihar.

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 19.00

Elmosta a vihar és az eső a karnevál utolsó harmadát

2017-ben már nem ért vissza a pécsi Széchenyi térre a karneváli forgatag, mert olyan felhőszakadás volt, amit ritkán látni.

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Este tíz után már benti helyszíneken, addig azonban külső dj-pultokkal Pécs belvárosának legismertebb pontjain. A legforróbb hangulat azonban kétségkívül a délután három és hét közti karneváli felvonuláson volt. Illetve cikkünk írásakor még van is, hiszen este hétig mindenképpen tart a szambatáncosokkal, dobosokkal, akrobatákkal és Borat-tal súlyosbított őrület.

 

 

 

 

A Szabad Pécs egy órát eltöltött a karnevál epicentrumában, erről élő videó is készült a Facebook-oldalunkra, és még azt is túléltük, amikor Borat inzultálni próbált.

 

 

Azt viszont el kell mondani, hogy a délutáni csodálatos idő után este hat utánr aelromlott az idő, nem kizárt az sem, hogy lefújják a programot, mert vihar készülődik.

KategóriákMETÁL