Márki-Zay Péter majdnem egyórás interjút adott Juhász Péternek, aki miután a politikától visszavonult, Juhi néven közéleti beszélgetéseket és tényfeltáró videókat készít vloggerként politikusokkal, közéleti szereplőkkel. A napokban felvett 56 perces interjút Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi otthonában vették fel, a vlogger ma publikálta. A Karácsony Gergelyt visszalépésre sarkalló ellenzéki miniszterelnök-jelölti aspiráns nem finomkodik.

A cikk a hirdetés után folytatódikA videóban szó esik a melegekről, melegjogokról, Pride-ról, Orbán Viktorról és Orbán Gáspárról, de arról is, hogy a fél kormány szerinte meleg, illetve név szerint tud arról, hogy kik a melegek a Fidesz-KDNP kormányban.

Beszél a cigányságról, felzárkóztatásról, az egyházi iskolákról, de arról is, hogy mit gondol a politikai korrektségről, vagy hogy milyen amerikai példákat követne itthon, és arról is, hogy Dobrev Klára szerinte nem verheti meg Orbán Viktort. De Márki-Zay Péter beszélt a tavaly elhunyt cserdi polgármesterről, Bogdán Lászlóról is, akit nagyon szeretett, szerinte kevesen tettek annyit a cigányságért mint ő, és szerinte a módszerein is látszott, hogy ő is jobboldali ember volt.

Juhi egyébként elárulja a beszélgetés kezdetén, hogy ő liberális emberként Márki-Zay Péterre szavazott az előválasztáson.

KategóriákMETÁL