Nem mindennapi módon próbáltak rendezni Pécsett szerdán délelőtt egy közlekedési vitát. A rendőrök egy személygépkocsi vezetőjével és három utasával szemben intézkedtek emiatt Pécs és Komló között.

A cikk a hirdetés után folytatódikA rendőrség közleménye szerinr egy férfi arról tett bejelentést 2017. október 18-án 9 óra 30 perckor a rendőrségre, hogy Pécsett, a Komlói úton közlekedett autójával, majd egy közúti jelzőlámpához érve közte és egy másik autóban utazó két férfi és két nő között egy korábbi közlekedési vita miatt nézeteltérés alakult ki. Állítása szerint fegyvert fogtak rá, meg akarták állítani, majd üldözőbe vették.

A rendőrök a 66-os számú úton Pécs határában feltartóztatták a járművet, majd fokozott biztonsági intézkedések bevezetésével kiszállították az autóban utazó két férfit és két nőt. A rendőrök a bejelentésben megfogalmazott fegyverre utaló információk miatt kényszerítő eszközt alkalmaztak, megbilincselték őket.

A ruházat és járműátvizsgálás során a rendőrök megállapították, hogy az autóban utazóknál fegyver vagy annak utánzata nem volt. Az eset körülményeinek tisztázása jelenleg folyamatban van.

KategóriákMETÁL