Nem hagyhatjuk, hogy Páva Zsolt és a pécsi fideszesek végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell. Petíciót indítottunk és demonstrációt szervezünk: védjük meg együtt Pécset! Röpülj Páva, röpülj! – ezzel a felkiáltással indított internetes petíciót Páva Zsolt távozásáért Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke.

A cikk a hirdetés után folytatódikVédjük meg Pécset a gazdasági és társadalmi csődöt okozó Páva Zsolttól és a közgyűlés jelenlegi tagjatitól! Nem hagyhatjuk, hogy végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell. Mondjon le mandátumáról haladéktalanul a pécsi közgyűlés minden tagja. Legyenek új helyhatósági választások Pécsett! – közölte blogján a pécsi politikus.

Aki szerint erre van szüksége Pécsnek, ITT írhatja alá.

Berkecz emellett azt is írta, hogy ?akinek tele van a hócipője a Pécset tönkretevő fideszesekkel, aki szerint ideje, hogy Pávával együtt röpüljön az összes alkalmatlan pécsi képviselő is, az jöjjön október 19-én, csütörtökön 8:30-ra a pécsi városháza elé, és közösen adjuk az ülésező pécsi közgyűlés tudtára egyértelműen, hogy nem hagyhatjuk, hogy végleg tönkretegyék a várost, ezért menniük kell!?

 

 

KategóriákPOP