A cikk a hirdetés után folytatódik?Ma reggel váratlanul kitört Pécs kedvenc kirándulóhelye, az 535 méter magas Misina”, írta a Facebookon volt kollégánk, a jelenséget ugyanis, a mostanság Pécsről csodás városképeket készítő Cseri László fényképezte le.

László kedden reggel is a pécsi belvárost járta kamerájával, íhgy sikerült megörökítenie a pillanatot, amikor füstfelhőbe burkolózott a Misina, ahol előző este még ott virított, a talán éppen magenta színűre festett pécsi tévétorony.  

László a DN-nél tényfeltáró cikkeket is készített, így a különös jelenségnek is utána ment. Mint Facebook-posztjában írta,

?a jelenségre még a brit kutatók sem találják a magyarázatot, hiszen mészkőhegyek nem szoktak kitörni, különösen Baranyában nem. A kitörés rendkívül intenzív, a hegy percenként egymillió köbméter oltott meszet okád ki magából?.

 

A Szabad Pécs úgy tudja, hogy talán csak az isteni szerencsének köszönhető, de a tűzhányó kitörésének nem voltak áldozatai, sem sérültjei.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP