Az ország egyik legismertebb kistelepülési polgármestere, a különféle kreatív megoldásokon folyton a fejét törő drávaszerdahelyi Alpár Görgy, akit mulatós énekesként, a Polgármesterként is ismernek sokan, üzent Szijjártó Péter külügyminiszternek.

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt üzente, előbb kellett volna konzultálnia velük. Akkor ugyanis talán még lett volna kedvük a szerdahelyieknek is beszélgetni vele, amikor még nem vettek el a falutól kérdezés nélkül 11 milló forintot. Szóval a legújabb közpénzpazarlásban nemzeti konzultációban főszerepet vállaló Szijjártó “telefonált” Drávaszerdahelyre is. Nem kellett volna.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL