Az élet nyilván nem állhat meg, akkor sem, ha éppen elveszítette pár évre az önállóságát Pécs, csak azért, mert sikerült elég mély szakadék fell kormányozni a várost a Páva-Csizi-Hoppál-triónak, és tegyük hozzá gyorsan: a rossz nyelvek szerint a háttérből leselkedő, irányító “baranyai fideszes erős embernek”, Bánki Eriknek. (Ő egyébként ezt a felvetést légből kapott értesülésnek minősítette lapunknak szeptemberben.) Szóval az élet nem áll meg, Kóbor Jánossal, az Omega frontemberével nyilván már jó előre le volt beszélve a polgármesteri találkozó, amit kiposztolt tegnap a hivatalos Facebook-oldalára Páva Zsolt. A Szabad Pécs nyilván nem tudott erről, amikor tegnap délután nyilvánosságra hozta, hogy a kormány valamilyen módon rendezni kívánja Pécs hiányát és adósságát.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem csak a pécsi-baranyai, sőt a régióban élő Omega-rajongóknak jó hír, hogy még ebben az esztendőben nagyszabású koncertet ad Pécsett az Omega együttes, fennállásának 55. (!!!) évfordulója apropóján, hanem minden más zeneszeretőnek is. Egy biztos ugyanis, hogy az Omega a leg-leg-leg magyar zenekar, a világon is csak nagyon kevés olyan együttes van, mint ők, kivéve persze az abszolút LEG Rolling Stones-t. Szóval nagyon mindenki menjen a pécsi Omega-koncertre, aki megteheti, december 22-én lesz az Expo Centerben, mert kihagyhatatlan és különleges program lesz.

Szomorú, hogy a Kóbor János-Páva Zsolt megbeszélést, és az erről szóló fészbúkos posztot kissé mégiscsak beárnyékolták a friss, Pécsről szóló politikai-közéleti hírek.

Páva Zsolt amúgy ezt írta ki az oldalára, és láthatóan jó kedélyű volt a találkozókor a politikus is: ?Az 55. jubileumi évét ünneplő – nemcsak hazai, hanem világsikereket elért – Omega zenekar december 22-én az Expo Centerben lép fel Pécsett. A sajtótájékoztató után volt alkalmam a legendával, Kóbor Jánossal beszélgetni: elképesztő milyen energikus személyiség!”

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP