Megjelent a várva várt szöveg a Pécset nyomorba taszító, a Páva-Hoppál-Csizi-trió által csak pécsi S.O.R.O.S.-kampányközpontnak hívott civil szervezetről, az Emberség Erejével Alapítványról. A lényege kb.: de SOROS. 

A cikk a hirdetés után folytatódikOlvassuk el szépen együtt azt, mit is akarnak Páva Zsolték a Hoppál Péter által vezetett pécsi Fidesz által javasoltan megszavazni csütörtökön. Azon a pécsi közgyűlési ülésen, ahol kénytelenek lesznek a város átmeneti levegőhöz jutása miatt nagyjából minden városi ingatlanra állami jelzálogot/széljegyet rátetetni a 9,5 milliárdos kormányzati gyorssegélyért.

 

?Magunk akarunk dönteni, nem kérünk Sorosból, nem kérünk a békétlenség-ből 

Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének Nyilatkozata 

Mi, Pécsiek, megdöbbenéssel értesültünk Soros György magyar-amerikai milliárdos 

spekuláns alapítványának tervéről, hogy vidéki kampányközpontok (irodák) létrehozásával befolyásolni akarja életünket, döntéseinket, választásunkat. 

Mindezt annak érdekében, hogy Magyarországon olyan kormány alakuljon, amely – a magyarok akaratával ellentétesen – migránsok ezreinek, tíz- és százezreinek be-telepítésével ellehetetlenítse a mai magyarok és leszármazottai, vagyis gyermeke-ink, unokáink és dédunokáink jövőjét, a keresztény Európa és Magyarország helyett egy vegyes, iszlamizált kontinenst és országot hozzon létre. 

Mi, Pécsiek, nem kérünk ebből. Akaratunkat népszavazáson és nemzeti konzultá-ción egyaránt kinyilvánítottuk. Utóbbi eredménye ugyan még néhány napig nem lesz ismert, de bizonyosak vagyunk a Pécsiek szilárd véleményében, amely kiáll a mai, Magyarországot és Európát megvédeni akaró politika mellett. Szemben azok-kal, akik Soros György félelmetes és veszélyes tervét támogatják idehaza és az Európai Unió testületeiben. Éppen ezért elutasítjuk Soros György iroda- és kam-pányközpont-nyitási tervét. 

Felkérünk minden Pécsi Polgárt, vállalkozást, szervezetet, hogy ne adjon helyt a Soros-féle kampányközpontnak. Ne adjon tulajdonba, bérbe, használatba semmi-lyen helyiséget! Ne segédkezzen senki otthonunk, Európa, hazánk, Magyarország és szeretett városunk, Pécs jövőjének kockáztatásában, ne segédékezzen Soros György tervének megvalósításában. 

Hoztuk e határozatot Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2017. december 14-ei ülésén, képviselői eskünk szerint és személyes meggyőződésünkből. 

Pécs, 2017. december 14. 

Dr. Páva Zsolt 

polgármester ?

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL