A Nyílt Társadalom Alapítványok tett közzé egy, Soros Györggyel készített videóinterjút még november végén, amelyet több részben tettek fel a Youtube-ra.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Megteszem, amit tudok, de tényleg nehéz most” – vallotta a CEU-ügyről. Ami szerinte egy világsiker, és fenn fogja tartani az egyetemet, akár száműzetésben is, kibekkelik, amíg egykori ösztöndíjas, Orbán Viktor hatalomban van.

A videósorozatban beszél a kezdetekről és a támogatásairól is a legismertebb, és ma egészen biztosan leginkább ellentmondásosan megítélt magyar származású milliárdos.

 

 

 

 

 

ORBÁN VIKTORRÓL egyebek mellett ezt mondta:

 

?Nagyon megváltozott. Annak idején ő volt az egyike annak, aki védte a demokráciát, de most már átalakította a demokráciát egy demokrata-ellenes rendszerre, és most már egy maffiaországot teremtett, egy maffia rendszert, amikor kihasználják a vezető pozíciuójukat arra, hogy uralmon tartsák magukat, és személyesen meggazdagodjanak – ez a rendszer létezik ma Magyarországon, és ez éppen az ellenkezője annak, amit mi szerettünk volna elősegíteni. Ezért elvi különbségek vannak köztünk, amit nem lehet áthidalni” – fogalmazott.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL