De, hogy ehhez pont egy kínai üzlet kell!? Pécs emiatt is különös és különleges. És mindez a történelmi belvárosban, a legforgalmasabb buszmegállóban látható.

A cikk a hirdetés után folytatódikNekünk természetesen a vörös függönyös háttér legalább annyira tetszett, mint a hazai kirakatrendezést (khm.) megújító koncepció, de a 100 százalékos hatáshoz a kettő együttesen kell.

 

 

 

A pécsi belvárosi buszmegállóban látható kép talán egyik kedvenc rendezőnket, a Cooper-ügynököt is folyton vörös függöny elé cibáló David Lynch-t is megihletné. Lynch-féle vörös függönyös jelenetből viszont talán az egyik legjobb az alábbi.

 

 

Aki pedig mégiscsak úgy gondolja, hogy a pécsi kirakat sehol nincs ahhoz, ami az ő szomszédjában virít (természetesen a “szakboltok” kirakatai nem számítanak), kérjük küldje el nekünk a szabadpecs@szabadpecs.hu e-mail címre a fotót a hely megjelölésével.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL