Majd áprilisban, a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz. A Szabad pécs úgy tudja, hogy Rózsi múlt novemberi koncertje amiatt maradt el, mert az énekes-dalszerző egy külföldi út során megbetegedett, és kiszáradás miatt kórházba is került, de szerencsére azt követően néhány héttel már jobban volt, koncertet is adott.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz tavaly novemberi pécsi elmaradt koncertre megváltott jegyek az újra nem érvényesek (viszont vissza lehetett váltani őket).

Rózsit a rajongók 2018. április 14-én, szombaton 19 órától láthatják és hallhaták majd a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban. A jegyértékesítés hamarosan indul!

 

Addig tehát még kell néhányat aludni, de itt van kárpótlásul egy kedvelt Bergendy-sláger Demjén Ferenccel a mikrofon mögött. Jó szórakozást.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

KategóriákMETÁL