Vádat emelt egy férfival szemben a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség, mert gépkocsijának rendszámát meghamisította, tankolás után pedig fizetés nélkül távozott egy pécsi benzinkútról.

A cikk a hirdetés után folytatódik Nem egy az egyben cserélte le a rendszámot a csaló, ?csak? az azon lévő számjegyeket ragasztotta át szigetelőszalaggal.

A házilag meghamisított rendszámú autóval 2016 májusában tankolt aztán egy pécsi benzinkúton. A benzinlopást a töltőállomáson lévő biztonsági kamera rögzítette. 

A rendőrség ezután ismeretlen tettes ellen kezdte meg az eljárást, ám mivel a betűket nem takarta le vagy ragasztotta át a rendszámon, a gépkocsi azonosítása könnyebb volt. Mindemellett az elkövető lábán egy nagy, a kamerán is kivehető tetoválás volt, a rajz ráadásul egy jellegzetes, ismert meséből származó állatfigurát ábrázolt. Ezek miatt sikerült azonosítani a vádlottat, aki a bűncselekmény elkövetését el is ismerte. 

A férfi egyedi azonosítójellel élt vissza, amit a törvény három évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget. Emellett felelnie kell a majdnem 15 ezres, ki nem fizetett tankolás miatt is.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP