Szakad le a város, hiszen nem tudja ott tartani a jövő értelmiségét, ezért halálra van ítélve ? nyilatkozta tavaly novemberben az Azonnalinak Lovasi András.

A cikk a hirdetés után folytatódikA már megszűnt (vagy szünetelő) Kispál és a Borz, illetve az aktív Kiscsillag frontemberével, egyben a pécsi cool-lista örökös első helyezettjével nem mindenben értenek egyet az utódok. Ez derül ki legalábbis abból a videóból, amit az Azonnali készített el Pécsett, a múlt heti Made in Pécs fesztiválon.

Lovasi András egyébként nem jár el a fesztiválra, és szerinte a város halálra van ítélve. A portál videósai ezért a fellépő pécsi zenészeket kérdezték arról, érzik-e már, hogy haldoklik Pécs. 

 

Nyilatkozott a videóban a szigetvári Persona Non Grata basszusgitárosa is, aki nem más mint Berkecz Balázs pécsi politikus, az Együtt saját maga kérésére időlegesen felfüggesztett alelnöke.   Berkecz egyébként a 90-es években ütősként kezdte a zenekarnál, majd menedzser, fesztiválszervező és fényfelelős lett, az újjáalakuláskor azonban már a basszusgitáros poszton erősítette a zenekart. A videóban kérdezték arról is, kikről tudja, hogy zenélnek a fideszes oldalon. Azt mondta, hogy tudja, hogy Tiffán Zsolt is jól gitározik, és hogy a karnagyból és református gimnázium igazgatóból lett kulturális államtitkár, Hoppál Péter a Zsűri nevű zenekarnak volt egykoron a billentyűse.

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

KategóriákMETÁL