Újjáalakul az egykori legendás baranyai heavy metal zenekar, az 1995-ben feloszlott INC. Tiffán Zsolt villányi borász, országgyűlési képviselő (aki helyett az új kormányzati ciklusban Nagy Csaba lesz majd a Fidesz jelöltje) a gitáros-énekes poszt mellett a zenekar dalszerzője is lesz, értesült a hírről a Szabad Pécs. Black Sabbath-feldolgozásokkal és régi saját dalokkal kezdenek, az első új egyórás műsor nyárra állhat össze.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz INC a pécsi-baranyai rockrajongó közönség egyik kedvenc, mára már legendássá váló zenekara volt. E sorok írója is több koncertjükön volt az első sorok egyikében, egyebek mellett az utolsó fellépésükön 1995-ben.

Az INC akkori alapítója és vezetője Tiffán Zsolt ugyanis újjá alakította a zenekart, és mint kedden hírül adta, ebben a hónapban már meg is kezdődnek a próbák. Tiffán Zsolt mér akkor is borral foglalkozott, az ország  egyik legismertebb és legjobb borászának, a villányi Tiffán Edének a fiaként. Azóta a politikába is belekóstolt, most még Baranya egyik országgyűlési képviselője, tavasszal azonban már Nagy Csabát indítja helyette a kormánypárt a körzetében.   

 

?Kedves Barátaim!

Szeretném tudatni Veletek/Önökkel,hogy a ?95- ben feloszlott INC. nevű zenekar újra összeállt! A próbákat még ebben a hónapban elkezdjük! Reményeink szerint nyárra összeáll egy órás műsor! Sabbath-okat fogunk nyomni,Trouble-okat, Down-okat, meg régi saját zenéket! Próbálunk majd a kornak is megfelelni! Végtelenül megtisztelő,hogy nagyszerű,remek emberekkel zenélhetünk újra! Jelesül:

Robert J. Dara basszusgitár

Kusinka Tamás szólógitár

Macintosh dob

Éljen a Haza!

Éljen a rock and roll?

 

 

 

Úgy tudjuk, az alábbi dal biztosan szerepelni fog a repertoárban

 

 

Mindez tehát azt is jelenti, hogy a zenekar dobost keres. Aki tehát úgy érzi, képes ilyen jellegű zenéket játszó zenekarban megállni a helyét ezen a poszton, keresse őket bizalommal.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL