Bíró Károly, Kozármisleny független polgármestere is elindul az április 8-i országgyűlési választáson, Baranya 2-es számú választókerületében, értesült a hírről a Szabad Pécs. Ezzel Hoppál Péter egy újabb erős kihívót kaphat.

A cikk a hirdetés után folytatódik



?A hír igaz, eldöntöttem, valóban jelöltetem magamat független országgyűlési képviselő-jelöltnek? – ismerte el a hírt a Szabad Pécs megkeresésére Bíró Károly kozármislenyi független polgármester.

A Pécs melletti, ma már 7000 főnél is nagyobb Kozármisleny igazi baranyai agglomerációs sikertörténet, a kisvárosban folyamatos a fejlődés, egyre fiatalodik a település, és nemrég az a hír is napvilágot látott, hogy hamarosan egy új, négy éven belül ezer főt foglalkoztató nagyberuházó, egy jelentős német autóipari beszállító létesít gyárat Kozármislenyben.

Bíró Károly érdeklődésünkre azt mondta, több oka is volt annak, hogy elindul, az egyik legfontosabb az, hogy a választókerületben lévő települések, így Pécs, Komló és Kozármisleny mellett a községek is szerinte nagyon is érdemesek arra, hogy jó, a jelenleginél jobb képviseletük legyen. Pécsnek és Komlónak is megjár a kozármislenyi dinamika és fejlődés. Bíró Károly szerint ráadásul most történelmi lehetőségük és esélyük van a függetleneknek, ezzel pedig élni szeretne.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL