A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség pedig lopás miatt vádat is emelt a két nő ellen. Ők egyébként alkalmi partnerüket lopták meg, aztán a lopott telefonnal szelfiztek.

A cikk a hirdetés után folytatódikA pécsi bűnügy még 2017. szeptemberi, mostanra jutottak el a nyomozás, majd az ügyészségi eljárás lezárulta után a vádemeléshez. A két nő Pécsett, egy vendéglátóhelyen szórakozott, olyan férfiakkal próbáltak ismerkedni ott, akik az általuk nyújtani kívánt szexuális szolgáltatásért fizetnek. A múlt szeptember egyik éjszakájá ismerkedtek meg egy akkor már ittas állapotban lévő sértettel, akivel egy idő után a férfi lakására is felmentek. Ott folytatták az italozást, jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztottak.

A két nő megállapodott abban, hogy a férfitől értékeket tulajdonítanak el, úgy, hogy egyikük a sértettel a lakás egyik szobájába vonul, míg a másik a lakást átkutatja és a talált értékeket magához veszi. Ennek megfelelően az egyik nő hosszabb időre a sértettel az egyik szobájába ment, míg másikuk a lakásban talált 1100 eurót , 80 000 forintot, ékszereket, valamint mobiltelefont magához vett. Miután az értéktárgyakat és a készpénzt megszerezték, a két nő fáradtságra hivatkozással elhagyta a sértett lakását. Amikor hazaértek az egyik nő a férfi telefonját az élettársának adta, a lopott pénzzel együtt, a férfi pedig a telefonnal több szelfiképet is készített magáról, élettársáról, illetve a lopott pénzről. Néhány nap múlva a telefont értékesítésre beadták egy kereskedésbe úgy, hogy a telefon memóriájából az általuk készített képeket nem törölték – ez vezetett a lebukásukhoz. A két nő összesen mintegy 600 ezer forint kárt okozott a lopással a sértettnek.

 

KategóriákPOP