Példáaul azt, hogy mennyi migráns érkezett az országba, és ők hol vannak most. Szakács szerint ugyanis erre csak a Fidesz tud válaszolni, ők engedtek be ugyanis több ezer migránst is az országba. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 17.30

A szocialisták megint hazudnak – ez a címe a Fidesz pécsi szervezetének elnöksége által lapunkhoz is eljuttatott sajtóközleményének, amellyel Szakács László hétfői sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálnak.

“Szakács László, a szocialisták képviselője ismét sajtótájékoztatón hazudott, megpróbálta félrevezetni az embereket és valótlanságokat állított a migrációról, a határzárról. A szocialisták kétségbeesetten kapálóznak, kiabálnak és mocskolódnak. Magyarországon kizárólag a Fidesz-KDNP képvisel érthető és változatlan álláspontot a migráció kapcsán. Álláspontja kézzel fogható a határzár és az elmúlt években tett intézkedések képében. Szakács Lászlónak arra a kérdésre kell választ adnia, miért hazudik és miért mocskolódik.”

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Miközben – így Szakács – a Fidesz-kormány az elmúlt években folyamatosan fogadott be menekülteket.

?Orbán és Rogán plakátai mögött csak bejött 1300 migráns az országba? – fogalmazott.

A letelepedési kötvény-biznisznek ?köszönhetően? pedig mintegy 20 ezer ember érkezett hazánkba, vagy legalábbis kaphatott uniós útlevelet a 300 ezer eurója fejében – a pénz azonban egy, Rogán Antal, majd Bánki Erik-vezette bizottság által megjelölt céghez került.

Szakács szerint ezek után jogos a kérdés, hogy Csizi Péter tényleg Soros György ügynöke e, tud-e arról, hogy Pécsre is érkeztek-e migránsok, őket hol helyezték el.

Szakács László végül azt mondta, hogy ?Pécsett csak Csizi Péter Soros ügynöke, és csak a Fidesz hajtja végre Soros tervét?.

KategóriákPOP