Igen, eltalálta. Tiborcz. Ok, jelenleg már nem annyira erős vagy bizonyítható kapcsolat ez, mint pár hónapja lett volna, de izgalmas ügy. A miniszterelnőki vőről néha amúgy is azt gondoljuk időnként, hogy olyan a magyar gazdaságnak, mint Hollywoodnak Kevin Bacon.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs írta meg, hogy a B My Lake Zamárdiból Keszthelyre költözik. ITT olvashatják a cikket. Akkor még azt írtuk, hogy valószínűleg a Helikon strand lesz Keszthelyen a az új helyszín. Azóta azonban biztossá is vált, higy a gyakorlatilag a Helikon strand melletti Zala Kempingbe költöztetk át a szervezők a fesztivált. És, ahogyan a Helikon szálló egy Tiborcz-ismerős/haver, érdekeltségébe kerül úgya Zala Kemping is egy Tiborcz-ismerős/haver érdekeltségébe került: a HVG.hu ÍRTA MEG, hogy a kemping felszámolás alatt álló ingatlantulajdonos cégémel vagyonát (azaz magát a kempinget) pályázaton értékesítették, amelyet egy Standful Property nevű cég nyert meg tavaly nyáron.

A pályázati nyertesség előtt nem sokkal gründolt társaság a pécsi Czéh-Tóth Márk érdekeltsége volt, ő pedig Tiborcz István egyik barátjának és üzlettársának, Hamar Endrének az ismerőse/barátja. Érdekességként írta meg a lap, hogy a kemping a meghirdetett 879 millió forintos irányár helyett 250 millióért került az új gazdához. De mint arról korábban beszámoltunk, Czéh-Tóth eladta az UCampUs Zrt.-t egy, a Magyar Építők tulajdonában álló cégnek, a pécsi orvoskarral szembeni telekügylet kapcsán. Márpedig a keszthelyi kempinget is egy olyan társasággal vette meg tavaly Czéh-Tóth Márk, a fent nevezett Standful Propertyvel, amelyiknek a tulajdonosa az UCampUs volt és maradt is mindmáig – vagyis most már a keszthelyi kemping is Magyar Építők-érdekeltség.

A változást és az új helyszínt a szervezők jelentették be: augusztus 22-25. között, három helyszínen zajlik majd a fesztivál. Az idei fellépők közt lesz Richie Hawtin, Marco Carola, de Maceo Plex is.

KategóriákMETÁL