Mindezt a kereskedelmi és iparkamara rendezvényén mondta el Budapesten. És arról is feltételes módban beszélt, hogy Pécsről a sztrádának két ágban is el kellen érnie a horvát határt, vagyis az M60-as és az M6-os folytatása közül igazából csak az egyiket ígérte meg “biztosra”.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz M6-os továbbépítésének csúszását az országban elsőként a Szabad Pécs írta meg EBBEN a cikkben, majd nem sokkal később értesültünk arról, hogy az M60-as autópálya meghosszabbítása sem lesz meg az ígért határidőre, ezt pedig EBBEN a cikkünkben írtuk meg. Igaz, mint írtuk is, a 2015-ben, a Modern Városok Program-roadshow-jénak pécsi állomásán 2016-ra ígérte Orbán Viktor a sztrádafolytatást.

A kormányfő a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című budapesti gazdaságpolitikai fórumán azt mondta kedden, hogy a következő ciklusban autópálya érje el Kassát Miskolc felől, Pécs irányából pedig a horvát határt. Mindez szerinte kell ahhoz, hogy Magyarország és a szomszédos országok “megépítsék Közép-Európát”.

 

A miniszterelnök a háromnegyed órás beszéde végén, a 40. perctől kedzve beszél Közép-Európa megépítéséről, és benne az M6-os folytatásáról, ami majd 2022-re készülhet el.

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL