Somogyhatvanban élő, rokonságban álló két hölgyről van szó a tudtunkkal, információink szerint anya és lánya vágott neki az erdőnek, és medvehagymát szedni indultak. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS – kedd, 14.35

Folytatják annak a vasárnap délután eltűnt somogyhatvani nőnek a felkutatását, aki egy másik falubeli hölggyel együtt ment el az erdőbe vasárnap, de egyikük sem tért haza, továbbra sem vagyis került tehát elő, tájékoztatta a Szabad Pécset lapunk megkeresésére kedden délután a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Azt már mi tesszük hozzá, hogy az ilyen esetekben az idő múlásával sajnos annak nő meg egyre inkább az esélye, hogy az eltűnt nő már nem kerül elő élve. 

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Kérdéseinkkel megkerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy megtudjuk, a Szigetvárhoz közeli településről hallottak igazak-e. ?Tájékoztatjuk, hogy a megkeresésében szereplő haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a másik nő felkutatása válaszadásunk időpontjáig eredményre nem vezetett, őt a rendőrök jelenleg is jelentős erőkkel keresik.” – ennyit válaszolhattak a jogszabályoknak megfelelően a rendőrök.

Mindez azt jelenti, hogy egyelőre legalábbis biztosan nem merült fel idegenkezűség, vélhetően egy tragikus baleset történt. Úgy tujduk, hogy az elhunyt hölgy holtteste egy tó mögötti vízfolyásból került elő.

KategóriákPOP