A Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége és a Mindenki Pécsért Egyesület svárja a családokat meleg étellel, jó szóval, szaloncukorral és ajándékokkal. Szombat 11-től Pécsett, a Kossuth téren.

A cikk a hirdetés után folytatódikCivil szervezetek, pártok és pécsi polgárok ingyenes étel- és ajándékosztást szerveznek a rászorulóknak. A legfontosabb információ az étel- és ajéndékosztással kapcsolatban, hogy 2019. 12. 21-én, szombat, 11 és 14 óra között lesz a pécsi Kossuth téren, ebéd pediv várhatóan déltől lesz. Pont ott lesz az étel- és ajándékosztás, ahol volt tavaly is. Facebook-esemény elérhető ITT.

Mint azt az esemény szervezői – köztük Mellár Tamás országgyűlési képviselő és Péterffy Attila pécsi polgármester – írják, meleg étellel, jó szóval, ünnepi műsorral és ingyenes “fodrászolással” várják a családokat.

Az adománygyűjtéshez további szervezetek és magánszemélyek is csatlakozhatnak, akár az eseményen, vagy közvetlenül előtte is. Támogatók: Demokratikus Koalíció, Forum Sopianae, Jobbik, Kóstolda Étterem, Momentum, MSZP, Nő az Esély Egyesület, Oltalom Karitatív Egyesület, Párbeszéd.

https://szabadpecs.wpcomstaging.com/2018/12/ilyen-kormanykritikus-es-kemeny-beszedet-lelkesztol-regen-hallottunk/

KategóriákPOP