Szemnek, szájnak, testnek, léleknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk az idén május elsején tartandó pécsi-baranyai gasztrofesztivált, a Pécsi Szeletet. A baranyai gourmet piknik a Zsolnay-negyedben nyit ki kedden 10.30-tól.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉrdemes mindenkinek még délelőtt útra kelni, ugyanis a fesztiválon nyilvánvalóan véges lesz minden kiállítónak a kínálata, habár valóban ott lesz a megye vendéglátóinak, termelőinek, ételmágusainak és gasztrobloggereinek a színe-java.

 

 

Mint az eseményre létrehozott Facebook-oldalon is ?a Baranya megyei éttermi kultúra kiemelkedő eseménye azzal a céllal jött létre, hogy a megye legjobb éttermeit, borászatait és termelőit évente egyszer összefogja és egy minőségi kivitelezésű, de oldott hangulatú fesztivál keretében közelebb hozza a széles fogyasztói rétegekhez?.

 

 

Mindehhez számos különféle és jóféle program is társul, tehát talán nincs is mit gondolkodni azon, hogyan töltsük a május elsejei szabadnapot, amit a munka ünnepe miatt kapnak a dolgozók és a diákok.

Pécsett egyébként családi majális is van, ismételten a Balokány-ligetben. 

KategóriákMETÁL