Kósa Lajoséknak idén márciusban nem ment könnyen a pécsi városháza autós és gazdasági bejáratán való behajtás a miniszteri Skodával. Na persze, szegény volt debreceni polgármesternek menekülnie ?kellett?, mert a sajtó kérdezni szerette volna az 1300 milliárd forintos botrányról, és arról, milyen ügyben érkezett Pécsre, ezért ment fel Páva Zsolthoz inkább a pécsi városháza hátsó bejáratának a hátsó bejáratán. Mutatjuk, mennyivel egyszerűbb ez környezettudatosan közlekedve, például robogóval.

A cikk a hirdetés után folytatódikGyalogszer, bicikli, vagy éppen négyütemű 50 köbcentis robogó. Nem csak környezettudatos választás a városi közlekedésben, de nagyon praktikus is az év egy meghatározó részében. E sorok írója is szívesen gyalogol vagy robogózik autózás helyett a városban, ha csak teheti.

És tartottunk is egy kis bemutatót (a felvétel a napokban készült), amellyel reklámozni szerettük volna ezt a fajta közlekedési formát, kiváltképpen, hogy Pécs egy korábbi szlogenje a Mediterrán hangulatok városa volt, és mert bízunk benne, hogy a következő napoktól kedzve igazi nyár köszönt ránk.

 

És mivel lehetett volna ezt jobban prezentálni, mint azon az elhíresült pécsi kapun való behajtással, amelyen Kósa Lajoséknak nem sikerült azonnal a Skoda limuzinnal ez a manőver.

Habár azt gondoljuk, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Kósa Lajosnak miniszterként járt a Superb, hanem hogy annyi sem volt benne, hogy kiszálljon az autóból és pár lépést megtegyen gyalog a pécsi főtéren át, hogy a városháza főbejáratán érkezzen meg a tárgyalásra és a ?sajtótájékoztatóra?.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

Az igazság másik oldala: Kósa Lajos azok közé a politikusok közé tartozik, aki szívesen motorozik is – Fotó: Máthé Zoltán/MTI

KategóriákPUNK