Tíz éve hagyomány már kb. a pécsi Pollack-strandon, hogy a szezon utolsó napján, amikor már az utolsó fürdővendégek is elhagyták a medencét, ismét kinyílnak az ajtók, akkor jöhetnek a szezon utolsó úszói: kutyák és gazdáik. Ritka az ilyen szezon: a víz még az utolsó napon is 22 fokos volt.

A cikk a hirdetés után folytatódikA rengeteg pécsi kedvenc strandja cím valószínűleg akkor is kijárna a Pollacknak, ha jóval több strand működne a városban, de a baranyai megyeszékhelyen már csak a Hullámfürdő és a PTE Műszaki Karán lévő Pollack-strand szolgálja ki a szezonban az úszni, hűsölni vágyókat.

A Pollack működtetői egy szép hagyományt indítottak útjára kb. tíz éve, a kutyaúszással befejeződő szezont, 2018-ban sem volt ez másként. A végén pedig leengedik a vizet medencében, hogy nagyjából 9 hónap múlva nyissanak ki újra.

A nem hagyományos strand-szezonzárót a víz alatti fényképeiről ismert Róka Róbert pécsi fotós is megörökítette – EZEN a Facebook-linken láthatók.

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP