Orbán Viktor magyar miniszterelnök azt mondta nemrég a Parlamentben, hogy szeretné ő látni azt az embert, aki őt le tudja kötelezni. Garancsi Istvánnal hozták hírbe előzőleg, miután az Átlátszó megírta, hogy legalább egy luxusrepülésen volt a kormányfő egy magángéppel, a MOL-Vidi FC bulgáriai mérkőzésén. Habár az első, talán kissé meggondolatlan reakció Havasi Bertalan kormányfői mindenes részéről arról árulkodott, hogy nem egy ilyen repülés volt, és vélhetően lesz több is. Az, hogy a magánjet Garancsi tulajdonában van vagy csak bérli időnként, a hír szempontjából teljesen mindegy is. 

A cikk a hirdetés után folytatódikNyilvánvaló, hogy teljesen véletlen, hogy az Átlátszó cikkéhez időben közel két olyan hír is megjelent, amely miatt érdekesebb lesz ez a kijelentés és a magánrepülős utazás is. A minap ugyanis az jelent meg, hogy Garancsi István építőipari cége, a Market Zrt. komoly beruházáshoz jutott, egy fehérvári multifunkciós sportkomplexumot, az Alba Arénát építheti meg potom 25 milliárdért, a Figyelő gáláján pedig csütörtökön este a legjobb vállalat díját kapta meg a Market és Garancsi, amit Orbán Viktor adott át az őt le NEM kötelező barátjának, Garancsi Istvánnak.  

Szóval jogosak voltak a viszointválaszik, amiket Orbán Viktor a Parlementbenn mondott ezekről az ügyelről:

01. ?Ami a lekötelezést illeti, szeretném látni azt az embert, aki engem le tud kötelezni!?

02. ?Gratulálok hogy felfedezte a spanyolviaszt. Harminc éve mindig így mentem, jövő héten is így fogok menni és azután is így fogok menni”

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPUNK