Nem várták már meg a hosszú hétvégét Pécsett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pécsi gerillabuszmegállójának az elbontásával. Igazából ez várható is volt az előzmények miatt.

A cikk a hirdetés után folytatódikEgy kicsit tovább tartott a reagálás, mint amennyi idő alatt fel lehet számolni a bejelentéstől kezdve a közlönyben való közlésig egy húsz éve működő rendszert (lásd még: lakástakarékpénztári befizetések állami támogatása), de azért nem voltak restek sem, hiszen egyrészt talán már ITT elbontották volna, másrészt csak EKKOR építették.

Olvasónk fotóján már csak a szállító autóra felpakolt darabok látszanak. Viszlát megálló. Egy élmény volt. Jöhetnek a szürke hétköznapok.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

KategóriákMETÁL