A ?Rátgéber? Nemzeti Kosárlabda Akadémia pályáját avatták fel egy ?spontán? barátságos (?) kosármeccsel. Állítólag döntetlen lett. Azt állítják, véletlenül.

A cikk a hirdetés után folytatódikSpontán lenne és véletlen? Aligha. Ettől még a sportpályák, -központok – és csarnokok legügyesebb magyar avatóját megelőzte két, öt százalék alatti pártocska szedett-vedett csapata.

Sőt, egyikük, Körömi Attila, volt pécsi fideszes országgyűlési képviselő is ott volt, aki jelenleg a Momentumban politizál. Ő egyenesen azt kérdezte a kosárlabda-ütközet után, hogy ?Most tényleg a ?kosárlabda életpályamodell?-re van szüksége az országnak??

Ő is leírta azta, amit a baranyai kétfarkúaktól (bevéve Komló) is tudtunk: spontán akció keretében szerda délután Pécsett ?felavatták? a Nemzeti Kosárlabda Akadémia szabadtéri pályáját.

 

 

?Némi bemelegítés után az @mkkp baranya játékosai is csatlakoztak hozzánk egy barátságos mérkőzés erejéig. Rendesen odatették magukat, nem kutyaütők ők sem!? – írta Körömi a Facebook-on.

Már az elejétől kezdve ?a biztonságiak nyomása alatt játszottak?, többször szóltak nekik, hogy menjenek már, ?mert jön a TEK??.

Körömi szerint ?adóforintokból nem túlárazott nagyberuházásokra van szükség az üzletszerű élsport kiszolgálásához – a pécsi kosárakadémiánál is durván elszaladtak a költségek -, hanem az egészségmegőrző sportolás lehetőségét kell minél többféle módon lehetővé tenni a társadalom minél nagyobb része számára?.

Hangsúlyozta, hogy a szabadidősport népszerűsítése társadalmi ügy, hiszen az egészség megőrzését szolgálja. A magyar népegészség közismerten rossz állapota is a szabadidősport támogatásáért kiált. Ez lenne az állam dolga, nem pedig Nemzeti Kosárlabda Akadémiának elnevezett sportszálloda építése, melynek célja az úgynevezett “kosárlabda életpályamodell” bevezetése!

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL