A Biokom, Délkom, Biomark dolgozói biztosan elkötelezettek Pécs közterületeinek szépítéséért, fenntartásáért, tisztán tartásáért, hiszen ezzel foglalkoznak a mindennapokban, még ha irodai munkakörben is dolgoznak éppen. Egy extra önkéntes csapatépítő program keretében azonban szombaton még ennél is többet tehetnek majd.

A cikk a hirdetés után folytatódikMint a Szabad Pécshez is eljutott munkahelyi felhívásban írják,  ?természetesen a jelentkezés NEM kötelező, csak lehetőség az irodai munkatársak részére! Akik nem kívánnak részt venni a programban vagy a feladataik nem teszik lehetővé, azok számára a szombati munkanap a szokásos rendben és helyen történik?.

Az előzetes bejelentkezés alapján elvégezhető feladatok közt találni köztéri padok festését a Köztársaság téren, kültéri forgalomterelő kis fém oszlopok, az úgynevezett pollerek  csiszolását, alapozását és festését a Rákóczi úton, és lombseprést is  három pécsi helyszínen is.

A munkavégzéshez szükséges eszközöket a cég biztosítja, a választott munkaterületekre történő kijutás egyénileg történik.

KategóriákPOP