VAGY: A magyar sajtó meghatározó médiumainak újságírói, riporterei beszélgetnek álhírekről, a hatalom ellenőrzésének nehézségeiről, a független média jövőjéről.

A cikk a hirdetés után folytatódikMi az a fake news, hogyan ismerjük fel az álhírt, és mit tehetünk ellene?

Polyák Mulató

Polyák Mulató – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Hogyan őrizzük meg a hitelességünket? Hogyan ellenőrizzük, kérjük számon a hatalmat?

Mcdirekt36

Mcdirekt36 – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Miért fontos a közösségi finanszírozás a médiában, hogyan támogathatod az oknyomozó újságírást?

Nagy gáz van

Nagy gáz van – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Három téma, amiről szerdán (11.28.) a pécsi Apolló moziban ismert magyar újságírók és médiaszakemberek fognak beszélgetni.

A pécsi székhelyű Emberség Erejével Alapítvány és a Political Capital közéleti-politikai kutató, elemző és tanácsadó intézet közös sajtófesztiválja, amelyen a Szabad Pécs újságírói is részt vesznek, délután 4 órakor kezdődik a nagyteremben. A Sajtó szabadság című rendezvényt egy slam poetry est zárja a Trafikban.

A cikk vagy a Facebook-poszt alatt a következő kommentet kérjük elhelyezni, lehetőleg álnéven:

Álítólagos médiakutatók és álfüggetlen ?ujságírók? osztják majd azt, ami nincs nekik. Le fogadom, hogy soros “Úr” kottájából játszik majd a “mélyen tisztelt” zenekar.

Címlapkép forrása: Index Youtube

Coub-rejtvényeink megfejtése: 1. Polyák Gábor médiajogász + Fásy Ádám szórakoztatóipari szakember; 2. A Direkt36 oknyomozó újságíró központ kampányvideója + Németh Szilárd, a csepeli SZDSZ alapító tagja; 3. Bencsik András kormánybarát médiaszemélyiség + Babos Attila Szabad Pécs-alapító

KategóriákMETÁL