Autósokat veszélyeztettek, mindent letapostak, a templom közelébe sem mentek, nyuszikák lelkébe gázoltak. Itt vannak a leleplező felvételek!

A cikk a hirdetés után folytatódikA hétvégén a Szabad Pécs is lelkesen osztotta meg olvasóival azt a Baranyában készült drónvideót, ami egy szarvascsorda, azaz rudli vonulását örökítette meg.

Csakhogy közben eljutott hozzánk a videó eredeti hangja, jelentkeztek nálunk a “csodálatos” vonulás károsultjai, tényfeltáró újságíróink pedig számos árulkodó jelet vettek észre a felvételen.

Kezdjük a hanggal!

Sorosista rudli

Sorosista rudli – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Akkor politikailag el is helyeztük a jelenséget. 

Szemtanúk szerint a rudliba rendeződött szarvasok a magántulajdont nem tisztelve hatalmas területeket tapostak le, köztük gyönyörű, füvesített parkokat is, ahogy a felvételen jól látható. A közlekedési szabályokra is fittyet hányt a zavargások több száz résztvevője, az alábbi fotón pontosan kivehető, hogy autókat akadályoztak, emberéleteket veszélyeztettek a közúton való őrült átrohanással.

A közlekedési szabályok súlyos megsértése, a forgalom akadályozása

Infografikánkon jeleztük a gyalázkodó rigmusokat üvöltöző rudli haladási irányát és a templomtornyokat. A napnál is világosabb, ezek az állatok egyre TÁVOLODNAK a templomtól, nem tisztelik a kereszténységet, nem tisztelnek senkit és semmit, egy valakit azonban igen.

Ne tisztelik a keresztény értékeket

A videó végéről kivágott képkockáról egyértelműen kiderül, ki áll a rudli nagyon is tervszerű ámokfutásának hátterében. A résztvevők közveszélyes vonulásuk egy pontján lassítottak, és gyakorlott mozdulatokkal O betűt formáltak, így tisztelegve gazdájuk, a nemzetközi rudlibűnözés szálait mozgató “fő agancsos” előtt.

Nem titkolták, ki a megbízójuk

A közösségi oldalakon napok óta egyre népszerűtlenebb a “Nagy Vonulás”, úgynevezett mémeket is készített az internet népe. A legszívszorítóbbnak ezt találtuk, sírjanak velünk Önök is:

KategóriákPOP