Amit Németh Zsolt, a Jobbik volt országgyűlési képviselője tett ki a Facebookra szombaton este. És, ami egy dokumentumról szól.

A cikk a hirdetés után folytatódikRáadásul egyenesen BRÜSSZEL-ből. És amiben egyáltalán nincsen említve a Magyar Tudományos Akadémia, de másmilyen akadémia sem, ugyanakkor talán mégiscsak lehet köze az MTA-ügyhöz, mármint ahhoz, hogy a kormány az akadémiai rendszer átalakítását is elhatározta. Erre utal legalábbis Németh Zsolt. Viszont a csatolt dokumentumot, vagy dokumentum-részletet látva azért mégiscsak ujjongani fognak az idegenszívű (=nem fideszes) magyarok. Mert éppen azt sejteti, valóban, amit ők suttognak az MTA-val történtek miatt, magukat jólértesültként feltüntetve, mintha biztosan tudnák, hogy ez az ügy (is) csak a pénzről, és egy már előre eltervezett nagy pénzlenyúlásról szól.

?Ha keresed a választ, hogy a Fidesz miért akarja szétverni az Tudományos Akadémiát, és totálisan átvenni a kutatási pénzek feletti kontrollt, de nincs időd elolvasni a számtalan cikket” – írta ajánlójában a volt parlamenti képviselő.

És ezt a dokumentumot csatolta be, íme

Itt nézheti meg a lényeget nagyban is

A forrás helyét is mutatjuk, EZEN AZ OLDALON olvasható.

KategóriákPOP